ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έως και 10.000 ευρώ την ημέρα φέρεται να τζόγαρε ο «Άλλος Άνθρωπος»

Έπαιζε πολύ μεγάλα ποσά στον τζόγο και βρέθηκαν παικτικοί λογαριασμοί ύψους 600.000 ευρώ

Έως και 10.000 ευρώ την ημέρα φέρεται να τζόγαρε ο «Άλλος Άνθρωπος»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» φέρεται να τζόγαρε μέχρι και 10.000 ευρώ τη μέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε πολύ μεγάλα ποσά στον τζόγο και βρέθηκαν παικτικοί λογαριασμοί ύψους 600.000 ευρώ.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Οι ελεγκτικές Αρχές ερευνούν τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως «Άλλος Άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας μυστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρχή έχει εικόνα των ποσών που ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά καθώς καταγράφονται ως εκροή στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, οι οποίοι ελέγχονται.

Ο Κώστας Πολύχρονους φέρεται να έπαιζε σε καθημερινή βάση από 1.000 έως 10.000 ευρώ.

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε 3-4 κάρτες σε αντίστοιχους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά «φρουτάκια», σύμφωνα με την Αρχή.

Τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτές τις δύο εταιρίες έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχέση με τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal, ρεπορτάζ αποκάλυψε πως υπήρχαν καταθέσεις ύψους 90.000 ευρώ εκ των οποίων τα 60.000 ευρώ κατατέθηκαν σε τυχερά παιχνίδια ενώ τα 30.000 ευρώ «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό σε μετρητά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.