ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βομβαρδισμένο τοπίο: Επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με μολότοφ – Απίστευτες εικόνες καταστροφής κατά μήκος του δρόμου (φώτο-βίντεο) (upd)

Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί, και προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα

Βομβαρδισμένο τοπίο: Επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με μολότοφ – Απίστευτες εικόνες καταστροφής κατά μήκος του δρόμου (φώτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 07:52) Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή έξω από την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/10), ανάμεσα σε ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, τέσσερα οχήματα κάηκαν, κάδοι απορριμμάτων έγιναν στάχτη, και παντού υπάρχουν σπασμένες πινακίδες και σωροί από πέτρες και καδρόνια.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι περίπου 100 κουκουλοφόροι βγήκαν από την πύλη του Πανεπιστημίου και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και καδρόνια προς τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν σε κοντινή απόσταση.

Τα επεισόδια εντάθηκαν καθώς οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Για περισσότερο από μια ώρα η οδός Ούλωφ Πάλμε θύμιζε πεδίο μάχης ανάμεσα στην ομάδα των κουκουλοφόρων που έστηνε οδοφράγματα από καμένους κάδους και στους Αστυνομικούς που επιχειρούσαν για να τους απωθήσουν προς το χώρο του Πανεπιστημίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.