ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το πέρας των συγκεντρώσεων για τον Α.Γρηγορόπουλο (βίντεο)

Φωτιές σε κάδους και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ

Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το πέρας των συγκεντρώσεων για τον Α.Γρηγορόπουλο (βίντεο)

Στις πορείες μνήμης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τα δεκαπέντε χρόνια από τη δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες αντιεξουσιαστών και στα ΜΑΤ.

Στην Θεσσαλονίκη, η πορεία, που ξεκίνησε από την Καμάρα με αναμμένους πυρσούς και συνθήματα από τους διαδηλωτές, περιφρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στην Τσιμισκή, στο ύψος της Ίωνος Δραγούμη δημιουργήθηκε ένταση με τα ΜΑΤ και τους αντιεξουσιαστές, όταν οι δεύτεροι επιτέθηκαν λεκτικά στις ομάδες της ΕΛΑΣ.

Η πορεία συνεχίστηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την πορεία στο κέντρο της Αθήνας, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια, όπως άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους. Στην οδό Μεταξά στήθηκαν οδοφράγματα ενώ αυτή την ώρα ενισχύεται η δύναμη της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.