ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επεισόδια στου Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει κατέστρεψε τη ζωή του»

Ο νεαρός έριξε την φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά

Επεισόδια στου Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει κατέστρεψε τη ζωή του»

Στη ΓΑΔΑ, κατευθύνεται ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη καθώς έριξε τη μοιραία φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό, και κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του».

Ο 18χρονος βρισκόταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες από τα επεισόδια της Πέμπτης αλλά αργά το βράδυ της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος.

«Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ηταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό.

Ήρθαν και κάτι αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα. Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση», λέει ο πατέρας του 18χρονου ενώ τονίζει πως αν ο γιος του έχει κάνει την πράξη για την οποία κατηγορείται θα πήγαινε να μιλήσει ο ίδιος από την πρώτη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του», αναφέρει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.