ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επεισόδια στου Ρέντη: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο, κάθε φορά λέμε ότι ξεχείλισε το ποτήρι» λέει ο πατέρας του Α.Καμπανού

«Χάσαμε τον Άλκη, χάσαμε τον Μιχάλη και τώρα ένας αστυνομικός χαροπαλεύει»

Επεισόδια στου Ρέντη: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο, κάθε φορά λέμε ότι ξεχείλισε το ποτήρι» λέει ο πατέρας του Α.Καμπανού

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη τόνισε ότι πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», είπε ότι «δυστυχώς, πέρασαν δύο χρόνια από τον άδικο χαμό του Άλκη και κάθε φορά η Πολιτεία και εμείς οι ίδιοι λέγαμε πως ήταν η τελευταία σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Δυστυχώς, αυτό το ποτήρι δεν έχει πάτο και τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πόσο άγριο μίσος έχουν ορισμένα άτομα και θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιον συνάνθρωπό τους».

«Χάσαμε τον Άλκη, χάσαμε τον Μιχάλη και τώρα ένας αστυνομικός χαροπαλεύει. Πρέπει να γίνει κάτι, και δεν είναι μόνο το θέμα της Πολιτείας η αυστηροποίηση των νόμων, αλλά είναι θέμα όλων μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία είπε ότι «είναι μία λύση που αποφάσισε η Πολιτεία. Πιστεύω ότι είναι προς το θετικό. Εφόσον υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αποβληθούν από το υγιές κομμάτι των ομάδων, άρα πρέπει να γίνει κάτι, και έφτασε η Πολιτεία να λάβει αυτά τα αυστηρά μέτρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.