ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επεισόδια στου Ρέντη: Βρέθηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που έκαψαν οι χούλιγκαν

Στο στόχαστρο των Αρχών επίσης έχει μπει και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν για να κρύβουν τον οπλισμό τους

Επεισόδια στου Ρέντη: Βρέθηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που έκαψαν οι χούλιγκαν

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, όπου έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα ο 31χρονος αστυνομικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, δεκάδες ήταν οι χούλιγκαν που μετά τα επεισόδια στου Ρέντη και ενώ ήταν αποκλεισμένοι στο γήπεδο, έκαψαν τα ρούχα που φορούσαν στις τουαλέτες του γηπέδου, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς εντοπίστηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που κάηκαν και ήδη οι Αρχές βρίσκονται στην διαδικασία της ταυτοποίησής τους.

Μάλιστα το γεγονός πως προσπάθησαν να κάψουν τα ρούχα τους, αποτελεί και αυτό ένα βασικό στοιχείο ενοχής, αναφορικά με την εμπλοκή τους στη φονική επίθεση στα επεισόδια του Ρέντη.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Open φαίνεται ότι «ανοίγουν και τα στόματα» όσων έχουν καταθέσει αυτές τις ημέρες στις Αρχές. Αρκετοί είναι αυτοί που «δίνουν» τους άλλους οπαδούς, λέγοντας ότι ενώ κάποιος καθόταν δίπλα τους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε για λίγο και όταν επέστρεψε φορούσε άλλα ρούχα.

Στο στόχαστρο των Αρχών επίσης έχει μπει και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν για να κρύβουν τον οπλισμό τους καθώς και τα δυο άτομα που φέρεται να είναι οι μόνοι που είχαν κλειδιά, άρα και πιθανόν τον έλεγχο και τον συντονισμό των επιθέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.