ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Επεισοδιακός» ο Επιτάφιος στα Χανιά – Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στην πομπή

Ένας 43χρονος και μία 60χρονη φέρουν ελαφρά τραύματα

«Επεισοδιακός» ο Επιτάφιος στα Χανιά – Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στην πομπή

Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε πομπή του Επιταφίου προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα σε χωριό της Κισάμου στα Χανιά όταν ένας 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματός του και εμβόλισε την πομπή του Επιταφίου.

Άμεσα στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους περισσότερους πιστούς να προλαβαίνουν να απομακρύνονται πριν τους χτυπήσει το αυτοκίνητο.

Δυστυχώς όμως, δύο άτομα – ένας 43χρονος και μία 60χρονη – δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από το αγροτικό.

Ευτυχώς και οι δύο έφεραν ελαφρά τραύματα ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 28χρονο οδηγό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αλκοτέστ που του έκαναν διαπίστωσαν πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.