Επέστρεψε στη φυλακή ο 36χρονος για τη φονική ληστεία στην Τούμπα

Έμεινε ελεύθερος για μία εβδόμάδα

Επέστρεψε στη φυλακή ο 36χρονος για τη φονική ληστεία στην Τούμπα

Ο 36χρονος που είχε κατηγορηθεί για τη φονική ληστεία σε βάρος του 44χρονου υπαλλήλου σε κατάστημα ψιλικών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης έμεινε ελεύθερος για μία εβδομάδα, καθώς σήμερα κλήθηκε να απολογηθεί για ληστείες που φέρεται να τέλεσε πριν από το αιματηρό περιστατικό της 6ης Νοεμβρίου 2021 και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 36χρονος (ημεδαπός) είχε καταδικαστεί την προηγούμενη Τρίτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 4 ετών και 2 μηνών για συνέργεια στην συγκεκριμένη ληστεία (κρατούσε «τσίλιες»), αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο υπό όρους ενόψει του Εφετείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα βρέθηκε ενώπιον του Ανακριτή Θεσσαλονίκης καθώς οι διωκτικές Αρχές τον είχαν ταυτοποιήσει για ακόμη πέντε ληστείες και μεταξύ αυτών δύο σε καταστήματα ψιλικών, δύο σε βάρος υπαλλήλων «ντελίβερι» και μία σε πρατήριο καυσίμων. Ο ίδιος αποδέχθηκε μόνο δύο εξ αυτών τονίζοντας ότι αποζημίωσε τους παθόντες. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και πήρε το δρόμο πίσω για τις φυλακές. Για τις ίδιες ληστείες απολογήθηκε κι ο 28χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 11 χρόνια κάθειρξη για τη ληστεία μετά φόνου σε βάρος του 44χρονου υπαλλήλου. Και στην περίπτωση αυτή αποφασίστηκε (τυπικά) η προφυλάκιση, με τον ίδιο να αρνείται την εμπλοκή του στις επίμαχες ληστείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.