ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Έτοιμη να παραδοθεί η 38χρονη

Τι αποκάλυψε σε δημοσιογράφους τηλεοπτικού σταθμού

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Έτοιμη να παραδοθεί η 38χρονη

Ασύλληπτη παραμένει η 38χρονη γυναίκα που το Σάββατο πραγματοποίησε επίθεση με καυστικό υγρό ενάντια στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ωστόσο η ίδια δηλώνει έτοιμη να παραδοθεί.

Αναλυτικότερα, η 38χρονη που φέρεται να επικοινώνησε με δημοσιογράφους τηλεοπτικού σταθμού, ανέφερε ότι το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στην αστυνομία ώστε να παραδοθεί.

Όπως είχε επισημάνει η 38χρονη, ο λόγος που δεν είχε παραδοθεί μέχρι τώρα ήταν επειδή δεν είχε βρει δικηγόρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα δύο παιδιών τόνισε ότι το μπουκάλι με το καυστικό υγρό δεν το είχε μαζί της μόνο το Σάββατο προκειμένου να το ρίξει στον 36χρονο, αλλά το είχε μέρες μαζί της, γιατί όπως ανέφερε είχε πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.