ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Μια μέρα πριν είχε φτάσει στην Ελλάδα ο Ιρακινός δράστης

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω»

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Μια μέρα πριν είχε φτάσει στην Ελλάδα ο Ιρακινός δράστης

Ο Ιρακινός δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη στην Ερμού είχε φτάσει στην Ελλάδα από τη Σερβία μια μέρα πριν με γερμανικό διαβατήριο.

Ο ίδιος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο, για την άγρια επίθεση με το μαχαίρι σε βάρος της νεαρής κοπέλας, μέρα μεσημέρι στην Ερμού, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών, στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς αμέσως μετά τη σύλληψή του, ισχυρίστηκε ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Την ίδια ώρα, η 22χρονη εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τα πρώτα της λόγια, μόλις συνήλθε και απευθυνόμενη στον πατέρα της, ήταν αν «ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.