ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Συμπληρωματική δίωξη ζητά ο 36χρονος για τη «Στεφανία»

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Συμπληρωματική δίωξη ζητά ο 36χρονος για τη «Στεφανία»

Αίτημα για άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος φίλης της 38χρονης ετοιμάζονται να καταθέσουν, ακόμη και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ή και τη Δευτέρα, οι δικηγόροι του 36χρονου που δέχτηκε την επίθεση με οξύ σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δικηγόρος του θύματος Αλεξάνδρα Σπανάκη αναφέρει ότι η πλευρά του 36χρονου ζητά την ποινική δίωξη της φίλης που τον παγίδευσε και πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας του εγκαύματος στο λαιμό.

Η κα Σπανάκη μίλησε στο neakriti.gr για το πρόσωπο που κατονομάζεται ως «Στεφανία» από τον 36χρονο και τονίζει ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο και πως με παρελκυστικά μηνύματα τον εγκλώβισε και τον παγίδευσε στο μοιραίο ραντεβού στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα η κα Σπανάκη είπε ακόμη ότι ο Κούγιας συνάντησε τον 36χρονο για λίγα λεπτά και του επιβεβαίωσε την ύπαρξη του τρίτου προσώπου.

Επιπλέον το αίτημα των δικηγόρων του 36χρονου προς την Ανακρίτρια δεν θα είναι να ασκηθεί δίωξη μόνο στην επονομαζόμενη «Στεφανία» αλλά και σε όποιο άλλο πρόσωπο εμπλέκεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με δύο ανακοινώσεις έχει κάνει γνωστό ότι το οξύ παρελήφθη από ένα αντρικό πρόσωπο με αρχικά Γ.Σ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή σύμφωνα με την κα Σπανάκη, καθώς το έγκαυμα στο λαιμό είναι πολύ βαθύ και όπως ανέφερε εξεφράσθησαν ανησυχίες από τους γιατρούς του Θριασίου Νοσοκομείου ακόμη και για τη ζωή του σε περίπτωση κάποιας επιμόλυνσης του τραύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.