
Ένα ακόμα οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/8) στη Στυλίδα, με έναν 36χρονο να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας και να οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Όπως κατέθεσε ο 20χρονος στους αστυνομικούς την ώρα που πήγαινε σε μια καφετέρια για να δει αγώνα του Παναθηναϊκού, ο 36χρονος τον απείλησε με ένα στιλέτο και του ζήτησε να βγάλει τη φανέλα που φορούσε και να του την παραδώσει.
«Κ…λοβαζέλες π…τα…ς», «γα.. τα σπίτια σας…», «χούλιγκαν του κ…λου…», ήταν μερικές από τις φράσεις που είπε ο 36χρονος δράστης στον 20χρονο φίλαθλο του Παναθηναϊκού.
Από την περιγραφή που έδωσε ο 20χρονος οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ποιος είναι ο δράστης και λίγη ώρα αργότερα με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υ.Δ.Ε.Ε. Λαμίας και παρουσία Εισαγγελέα, έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του 36χρονου στη Στυλίδα.
Από τον έλεγχο βρέθηκε η φανέλα του Παναθηναϊκού που είχε αφαιρέσει από τον 20χρονο, καθώς επίσης και δυο στιλέτα. Επίσης κατασχέθηκε και ένα μαύρο μπλουζάκι με διακριτικά άλλης ομάδας.
Ο 36χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.