ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση στην Ακρόπολη: Τα πρώτα λόγια του 18χρονου που μαχαίρωσαν ληστές – «Ξύπνησε και μου είπε μαμά συγγνώμη»

Οι Αρχές έχουν συλλάβει δύο ανήλικους για την επίθεση

Επίθεση στην Ακρόπολη: Τα πρώτα λόγια του 18χρονου που μαχαίρωσαν ληστές – «Ξύπνησε και μου είπε μαμά συγγνώμη»

Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ο 18χρονος Δημήτρης ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή της Ακρόπολης.

«Ο γιος μου πήγε να φύγει και τον τράβηξε από το τσαντάκι που φορούσε και τον μαχαίρωσε. Στην αρχή τον χτύπησε στο λαιμό. Μετά τον μαχαίρωσε στο στομάχι» είπε η μητέρα του άτυχου νέου στον Alpha.

«Όταν ξύπνησε και με είδε μου είπε: “μαμά συγγνώμη” Είναι πολύ καλό παιδί. Όλη μέρα σήμερα μου λέει “μαμά συγγνώμη”. Τι να κάνω; Να τον κλειδώσω να μην ξαναπάει βόλτα; Θα φοβόμαστε να αφήνουμε τα παιδιά μας;» πρόσθεσε συγκινημένη η μητέρα του νεαρού.

Οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, πρόκειται για έναν Αλβανό 17 ετών, γνωστό στις Αρχές ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και αυτός που μαχαίρωσε το νεαρό θύμα ενώ συνεργός του ήταν ένας επίσης 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την αιματηρή επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.