ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Επίθεση στην Ερμού: «Ο αδερφός μου έχει βάλει ανθρώπους να με σκοτώσουν» υποστήριξε στην απολογία του ο Ιρακινός

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κρίθηκε προφυλακιστέος

Επίθεση στην Ερμού: «Ο αδερφός μου έχει βάλει ανθρώπους να με σκοτώσουν» υποστήριξε στην απολογία του ο Ιρακινός

Ο Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη Νικολέτα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της επί της Ερμού, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξε πως για όλα φταίει ο αδερφός του.

Ο δράστης ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε πως, «ο αδερφός μου έχει βάλει ανθρώπους να με σκοτώσουν».

Μάλιστα κατά την ανάκριση ανέφερε ότι «όταν ήμουν στο camp είχε βάλει κάποιον να μου ρίξει δηλητήριο στο φαγητό».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του εμφανίστηκε με άλλο αφήγημα από αυτό που είπε στους αστυνομικούς περί… πρακτόρων κι ότι μαχαίρωσε το κορίτσι γιατί νόμιζε ότι ήταν Γερμανίδα κατάσκοπος υποστηρίζοντας πως «ήθελα να μαχαιρώσω έναν άνδρα, εμφανίστηκε η γυναίκα».

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ζήτησε από τις δικαστικές αρχές ένα κελί μόνο για εκείνον.

«Αν μπω στη φυλακή, επειδή φοβάμαι, θέλω να είμαι μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, όπως ήταν αναμενόμενο, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Την ίδια ώρα, η Νικολέτα συνεχίζει να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και καθημερινά κερδίζει τη μάχη, αφού βγήκε από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο. Έχει μέρα νύχτα δίπλα της τους ανθρώπους της, ενώ μέχρι στιγμής σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, δεν έχει θελήσει να πει λέξη για όσα βίωσε εκείνη την ημέρα στην Ερμού.

«Εγώ είμαι ο πατέρας, έχω χάσει το ύπνο μου, έχω χάσει τα πάντα, δεν ξέρω και εγώ και η γυναίκα μου και η άλλη κόρη μου, είμαστε σε άθλια κατάσταση», ανέφερε ο πατέρας της στο Mega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτός περιπλανιόταν, περιφερόταν από το Μοναστηράκι με το μαχαίρι, καταλαβαίνετε; Είναι ένα τυφλό χτύπημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.