ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιτήδειοι προφασίζονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «αδειάζουν» σπίτια σε περιοχές των Βορείων Προαστίων

Καταγραφή περιστατικών είχαμε στο Χαλάνδρι στην Αγία Παρασκευή και στην Κηφισιά

Επιτήδειοι προφασίζονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «αδειάζουν» σπίτια σε περιοχές των Βορείων Προαστίων

Τις τελευταίες ημέρες, μια σπείρα απατεώνων φαίνεται πώς δρα στην Βορειοανατολική Αττική.

Ειδικότερα, προφασιζόμενοι ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ με πειστικές δικαιολογίες και ντυμένοι με στολές που μοιάζουν με αυτές των τεχνικών της επιχείρησης καταφέρνουν να μπαίνουν στα σπίτια και να τα «αδειάζουν».

Πολλά τα κρούσματα

Καταγραφή τέτοιων περιστατικών είχαμε στο Χαλάνδρι στην Αγία Παρασκευή και στην Κηφισιά.

Πιο πρόσφατο χτύπημα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σπετσών, ακολούθησαν μία ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, μπήκαν στο ασανσέρ μαζί της και όταν τους άνοιξε την πόρτα, την ακινητοποίησαν και για περίπου 2 λεπτά μπόρεσαν να ψάξουν το σπίτι ανενόχλητοι, άρπαξαν χρυσαφικά και κάποια χρήματα που υπήρχαν και εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει τουλάχιστον 3 με 4 χτυπήματα και είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.