ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Επιτυχία στο 100% για τους ναυαγοσώστες του Δήμου Χανίων

Έσωσαν 102 ανθρώπους – Κανένας πνιγμός φέτος

Επιτυχία στο 100% για τους ναυαγοσώστες του Δήμου Χανίων

Μια δύσκολη σεζόν αλλά με απόλυτη επιτυχία είχαν οι ναυαγοσώστες στον Δήμο Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανάδοχος του ναυαγοσωστικού έργου στον δήμο Χανίων, Παύλος Λυτινάκης δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Επρόκειτο για μια δύσκολη σεζόν, που όμως ολοκληρώνεται με επιτυχία, καθώς κανένας άνθρωπος δεν πνίγηκε στη θάλασσα όσο υπήρχαν ναυαγοσώστες στις παραλίες του δήμου Χανίων, αυτό το καλοκαίρι. Κατάφεραν να σώσουν 102 ανθρώπους, να επαναφέρουν στη ζωή 2. Δεν υπήρξε κανένας πνιγμός φέτος εντός ωραρίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.