ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιχείρηση διάσωσης 42χρονου σε φορτηγό πλοίο νοτιοδυτικά της Κρήτης

Μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Λουξεμβούργου

Επιχείρηση διάσωσης 42χρονου σε φορτηγό πλοίο νοτιοδυτικά της Κρήτης

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το πρωί απο το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τη μεταφορά 42χρονου αλλοδαπού μέλους του πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Λουξεμβούργου στο νοσοκομείο Χανίων.

Το σκάφος στο οποίο επέβαινε με άλλα 300 άτομα εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ έπλεε 75 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας χθες βράδυ. Μέσω του Alarm Phone έγινε γνωστό ότι κλήθηκε από ένα μεγάλο σκάφος το οποίο βρέθηκε σε κίνδυνο και μετέφερε εκατοντάδες άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνεται «ο καιρός είναι πολύ επικίνδυνος στην περιοχή και οι επιβαίνοντες φοβούνται για τη ζωή τους. Ενημερώθηκαν οι αρχές – χωρίς καθυστερήσεις, ξεκινήστε αμέσως επιχείρηση διάσωσης!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.