ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιχειρήση της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια – 4 συλλήψεις για ναρκωτικά

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Επιχειρήση της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια – 4 συλλήψεις για ναρκωτικά

Ειδικές επιχειρήσεις πραγματοποίησε στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια η Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της ΕΛΑΣ και το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της Τρίτης (13.02.2024) συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός και 2 Έλληνες (μια 45χρονη και ένας 48χρονος) για διακίνηση ναρκωτικών, στο Ζεφύρι.

Όπως αναφέρεται, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικά, κυρίως ηρωίνη και κάνναβη, στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυρίου, επετεύχθη ο εντοπισμός των κατηγορουμένων.

Κατά την έρευνα στην κατοχή και στο σπίτι τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

199,1 γραμμ. ηρωίνης,
1 γραμμ. κάνναβης,
το χρηματικό ποσό των -580,5- ευρώ,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
-2- κινητά τηλέφωνα.

Επίσης η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου συνέλαβε 52χρονο Ελληνα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Ο 52χρονος φέρεται να αποθήκευε ναρκωτικά στο σπίτι του στα Άνω Λιόσια. Από τις έρευνες στο σπίτι του βρέθηκαν:

0,7 γραμμ. κάνναβης,
46 φαρμακευτικά δισκία,
αεροβόλο όπλο,
βολίδα πυροβόλου όπλου και
μαχαίρα, τύπου ματσέτα μήκους 27 εκ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.