ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ερέτρια – Σοβαρό τροχαίο: Συγκρούστηκαν μετωπικά φορτηγό με βανάκι

Τραυματίστηκε ένα άτομο

Ερέτρια – Σοβαρό τροχαίο: Συγκρούστηκαν μετωπικά φορτηγό με βανάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ερέτρια.

Σύμφωνα με τοeviathema, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή Πλακάκια, λίγο έξω από την Ερέτρια, σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση ενός φορτηγού και με ένα βανάκι.

eretria_troxaia3
eretria_troxaio2

Σύμφωνα με πληροφορίες το βανάκι κατευθυνόταν από Ερέτρια προς Χαλκίδα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έφυγε στη στροφή και έπεσε πάνω στο φορτηγό, το οποίο κατευθυνόταν προς την Ερέτρια.

eretria_troxaia4
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας καθώς και Εθελοντές της Ομάδας ΕΣΔΔΕ και απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του μικρού οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.