Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Έρευνα στις φυλακές Μαλανδρίνου: Εντοπίστηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά – 17 συλλήψεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Έρευνα στις φυλακές Μαλανδρίνου: Εντοπίστηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά – 17 συλλήψεις

Στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα κελιά των κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου εντόπισαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026, επιχείρηση, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Μαλανδρίνου, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά 17 έγκλειστοι.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, καθώς και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), πραγματοποίησαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, έρευνες σε συνολικά 12 κελιά.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 7 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού μεικτού βάρους -1,3- γραμμαρίων,
συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους -34,5- γραμμαρίων,
– 50 ναρκωτικά χάπια,
– 8 αυτοσχέδια μαχαίρια,
– αυτοσχέδιο ξυράφι,
– 3 αυτοσχέδια σουβλιά,
– αυτοσχέδιο κατσαβίδι,
– μεταλλικός σωλήνας,
– 4 μεταλλικές σπάτουλες,
– ηλεκτρολογικό κατσαβίδι,
– 2 ψαλίδια,
– 2 φορητά WiFi Router,
– 8 κινητά τηλέφωνα,
– 1 θρυμματισμένη συσκευή κινητής τηλεφωνίας,
– Tablet
– 4 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και Hands Free.

Οι 13 από τους συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε για τους υπόλοιπους, θα υποβληθεί αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.