ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εργαστήριο που έφτιαχνε ποτά «μπόμπες» εντοπίστηκε σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα

Εργαστήριο που έφτιαχνε ποτά «μπόμπες» εντοπίστηκε σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντόπισαν στις 5 Μαΐου εργαστήριο που παρασκεύαζε και εμφιάλωνε αλκοολούχα ποτά «μπόμπες». 

Συγκεκριμένα συνεργεία ελεγκτών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν σε Ασπρόπυργο και Καλλιθέα εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών «μπόμπες», καθώς και δύο άλλους χώρους που αποθήκευαν να νοθευμένα ποτά αλλά και πλαστά υλικά που χρησιμοποιούσαν για τις συσκευασίες.

Μετά από έλεγχο κατασχέθηκαν 1.360 φιάλες αλκοολούχων ποτών και πλαστικών δοχείων pet, 1.030 πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες, 2.000 πώματα που έφεραν πλαστά σήματα επώνυμων αλκοολούχων ποτών, 1.000 χαρτοκιβώτια συσκευασίας,  μεγάλος αριθμός από μπουκάλια επώνυμων αλκοολούχων ποτών οι οποίες θα γεμίζονταν εκ νέου με τα ποτά μπόμπες,  μηχανήματα εμφιάλωσης, πλήρωσης φιαλών, αντλίες με αντίστοιχα φίλτρα καθαρισμού ύδατος και εργαλεία θερμοκόλλησης ετικετών.

Ο,τι κατασχέθηκε δεν είχε φορολογικά και τελωνειακά παραστατικά.

Έγινε λήψη δειγμάτων από τα συγκεκριμένα ποτά, ώστε αυτά να εξεταστούν εργαστηριακά από τη Χημική Υπηρεσία και να διαπιστωθεί τυχόν επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία.

Η ζημία των δικαιούχων σημάτων (παραγωγών αλκοολούχων ποτών) και το παράνομο περιουσιακό όφελος υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το ποσό των 250.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 44 και 43 ετών αντίστοιχα, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, παράβαση του τελωνειακού κώδικα, παράβαση του νόμου περί σημάτων και αθεμίτου ανταγωνισμού, καθώς και του Αγορανομικού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.