ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εργατικό ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Στην εντατική ο χειριστής γερανοφόρου που έπαθε ηλεκτροπληξία

Μπλακ άουτ στην πόλη

Εργατικό ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Στην εντατική ο χειριστής γερανοφόρου που έπαθε ηλεκτροπληξία

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όπου οδηγός γερανοφόρου νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, επειδή ακτινοβολήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, ο οποίος στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώ εργαζόταν στην κατασκευή FSRU στην περιοχή Απαλού Αλεξανδρούπολης κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να ακτινοβοληθεί.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοι του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ.

Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της ΠΥ σύσσωμη η διοίκηση και 6 άνδρες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ. Η επιχείρηση συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.