ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εργατικό δυστύχημα σε πλοίο που ήταν αραγμένο στα ναυπηγεία Χαλκίδας

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν

Εργατικό δυστύχημα σε πλοίο που ήταν αραγμένο στα ναυπηγεία Χαλκίδας

Ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (30/3) στη Χαλκίδα, με τον άτυχο άντρα να χάνει τη ζωή του στα ναυπηγεία, πάνω στο πλοίο που δούλευε.

Ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε ακαριαία στο πλοίο που δούλευε. Μπροστά σε συναδέλφους, που δεν πρόλαβαν και δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Το εργατικό δυστύχημα προκάλεσε πανδαιμόνιο στο πλοίο, που βρισκόταν αραγμένο στα ναυπηγεία στη Χαλκίδα, με ασθενοφόρο να σπεύδει ταχύτατα, αλλά τους διασώστες να μην έχουν περιθώρια να επαναφέρουν το θύμα. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν σοκαρισμένοι.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας. Εργάτης περίπου 50 ετών, που δούλευε σε πλοίο φέρεται να καταπλακώθηκε από σιδερένιες πόρτες με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, όμως για τον άτυχο εργάτη ήταν αργά, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.