ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εθνική Οδός: Οδηγός μπήκε ανάποδα προς Αθήνα στο ρεύμα για Λαμία για αρκετά χιλιόμετρα

Η οδηγός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Εθνική Οδός: Οδηγός μπήκε ανάποδα προς Αθήνα στο ρεύμα για Λαμία για αρκετά χιλιόμετρα

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (4/2), όταν μιας οδηγός μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό.

Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβε ότι πήγαινε ανάποδα για αρκετά χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος πρόκλησης ενός σοβαρού τροχαίου να παραμονεύει κάθε στιγμή.

Όταν συνειδητοποίησε αυτό που είχε συμβεί, δεν μπορούσε να επιστρέψει στο ρεύμα της. Ευτυχώς όλα τελείωσαν χωρίς να σημειωθεί ατύχημα.

Ώρες αγωνίας αν όχι τρόμου, έζησαν οδηγοί που κινούνταν το πρωί του Σαββάτου (4/2) στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου και μέχρι τα Καμένα Βούρλα.

Μια 84χρονη οδηγός μπερδεύτηκε και βρέθηκε να κινείται ανάποδα προς Αθήνα, έχοντας μπει στο ρεύμα προς Λαμία, από τον κόμβο Καμένων Βούρλων.

Ειδοποιήθηκε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων που μαζί με την υπηρεσία της οδού σταμάτησαν την ηλικιωμένη οδηγό στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 84χρονη συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.