ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβρος: Άνδρας έκλεβε όπλα και οχήματα από εταιρεία συγγενικού του προσώπου

Κατά την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι είχε και δική του παραγωγή ναρκωτικών

Έβρος: Άνδρας έκλεβε όπλα και οχήματα από εταιρεία συγγενικού του προσώπου

Συστηματικές κλοπές στην εταιρεία ενός συγγενικού του προσώπου έκανε εδώ και δυόμισι χρόνια ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ορεστιάδας το βράδυ της Δευτέρας σε οικισμό του Έβρου και αποκαλύφθηκε ότι είχε και δική του παραγωγή ναρκωτικών!

Μετά τις καταγγελίες του θύματος και την έρευνα των αστυνομικών, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε κλέψει το Μάρτιο του 2020 και την Δευτέρα δύο κυνηγετικά όπλα από την εταιρεία, από την οποία είχε υπεξαιρέσει και ένα Ι.Χ. φορτηγό την περασμένη Παρασκευή. Τα όπλα και το όχημα βρέθηκαν κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του και αποδόθηκαν στην εταιρεία.

Εκτός αυτά, όμως, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με όλα τα παρελκόμενα, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 85 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 13,7 γραμμαρίων, μικροποσότητες φύλλων και σπόρων κάνναβης και μιας άγνωστης ουσίας που εστάλη για ανάλυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, στοι σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι στο οποίο διενεργείται βαλλιστική εξέταση, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και 27 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, κλοπή και υπεξαίρεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.