ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έβρος: Συνελήφθη φυγόποινος που αναζητούσε η Βουλγαρία με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα από την Τουρκία

Έβρος: Συνελήφθη φυγόποινος που αναζητούσε η Βουλγαρία με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Ένας αλλοδαπός είχε διαφύγει στην Τουρκία και από εκεί επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Βουλγαρίας.

Η προσπάθειά του είχε άδοξο τέλος.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί το διωκτικό έγγραφο με κατηγορίες για αδικήματα κατά της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μεταφορών και επικοινωνιών.

Έτσι, ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης στην Κομοτηνή, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην Βουλγαρία που τον αναζητά, σε εκτέλεση του Ευρωπαϊκού Εντάλματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.