Επιδόματα: Ο φερετζές της πτώχευσης

Ευελπίδων: Πατέρας άφησε την τεσσάρων ετών κόρη του μόνη της στο αυτοκίνητο – Συνελήφθη από τις Αρχές

Κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Ευελπίδων: Πατέρας άφησε την τεσσάρων ετών κόρη του μόνη της στο αυτοκίνητο – Συνελήφθη από τις Αρχές

Συναγερμός προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026) στην περιοχή της Ευελπίδων, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών, μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες.

Λίγο αργότερα, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον πατέρα του παιδιού, έναν 57χρονο με ολλανδική υπηκοότητα. Ο άνδρας συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς είχε αφήσει το παιδί χωρίς την απαραίτητη φροντίδα και επίβλεψη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.