ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εύοσμος: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά – Τρεις τραυματίες & μία προσαγωγή

Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ

Εύοσμος: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά – Τρεις τραυματίες & μία προσαγωγή

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 25 Απριλίου, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή από την οποία τραυματίστηκαν τρία άτομα ηλικίας 17 – 18 ετών, στην περιοχή του Ευόσμου, πλησίον του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε άτομα Ρομά και ανήλικους ως συνέχεια προηγούμενου επεισοδίου που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, καθώς επίσης και διμοιρία των ΜΑΤ η οποία έχει σταθμεύσει μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί μάλιστα προχώρησαν και σε μια προσαγωγή ατόμου το οποίο είναι ανάμεσα στους ελαφρά τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.