ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύοσμος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 15χρονο Νίκο – Πυροβολήθηκε από δύο ως τρία μέτρα

Πώς συνέβη η τραγωδία μεταξύ των δύο φίλων στη Θεσσαλονίκη

Εύοσμος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 15χρονο Νίκο – Πυροβολήθηκε από δύο ως τρία μέτρα

«Παγωμένη» είναι από χθες, Μεγάλη Παρασκευή, η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης λόγω της δολοφονίας του 15χρονου Νίκου από τον κολλητό του φίλο στο σπίτι του δεύτερου.

Νωρίς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 15χρονο που έχασε χθες τη ζωή του από το όπλο που άνηκε στον πατέρα του φίλου του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο έφηβος πυροβολήθηκε από απόσταση δύο ως τριών μέτρων και η σφαίρα τον βρήκε στο δεξί μάτι. Ο θάνατος ήταν φυσικά ακαριαίος.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Εύοσμο

Θρήνος έχει σκορπίσει στις γειτονιές των δύο παιδιών στον Εύοσμο καθώς οι 15χρονοι ήταν αχώριστοι φίλοι και όταν πήραν την καραμπίνα στα χέρια τους κάνεις τους δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Ο άτυχος Νικόλας είχε πάει στο σπίτι του φίλου του για να περάσουν λίγες ώρες μαζί μέχρι να φύγουν για το διήμερο του Πάσχα. Κάποια στιγμή, μπήκαν στο δωμάτιο που φύλαγε τις δύο καραμπίνες ο πατέρας του 15χρονου ο οποίος είναι κυνηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φίλοι έπαιζαν με το ένα όπλο και άρχισαν να τραβάνε τη σκανδάλη. Η μοίρα, ωστόσο, τους έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα ο Νίκος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν μάχη μέσα στο ασθενοφόρο προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Την ίδια μάχη έδωσαν και οι γιατροί του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου διεκομίσθη ο 15χρονος, αλλά οι κακώσεις στο κεφάλι του ήταν βαρύτατες με αποτέλεσμα να καταλήξει μια ώρα αργότερα…

Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του και ο πατέρας του

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ο 56χρονος πατέρας του.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.