ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ευρυτανία: Αγνοείται εδώ και 74 μέρες η 48χρονη Ευριδίκη Τσιτουρή

74 μέρες μετά και το θρίλερ με την αγνοούμενη 48χρονη στην Ευρυτανία συνεχίζεται χωρίς να υπάρχουν νεότερα στοιχεία

Ευρυτανία: Αγνοείται εδώ και 74 μέρες η 48χρονη Ευριδίκη Τσιτουρή

Συνεχίζεται το «θρίλερ» της εξαφάνισης της Ευρυδίκης Τσιτουρή στην Ευρυτανία εδώ και εβδομήντα τέσσερις ημέρες.

Η οικογένεια της εξακολουθεί να μην έχει κανένα νεότερο, όταν το αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης βρέθηκε κλειδωμένο στη μέση της γέφυρας Τατάρνας στην Λίμνη Κρεμαστών.

Οι έρευνες, που είχαν ξεκινήσει στη λίμνη, έχουν σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ ανοιχτό τον φάκελο της εξαφάνισης έχει η Αστυνομία, χωρίς όμως να έχει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα εξεταστεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της, όπως αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η δικηγόρος και φίλη της αγνοουμένης, η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε η 48χρονη πριν εξαφανιστεί.

Η δικηγόρος Βαλεντίνη Μέτου ανέφερε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση. Οι έρευνες έχουν σταματήσει στη λίμνη, αφού δεν βρέθηκε κάτι. Τον Ιανουάριο θα εκπροσωπήσω την Ευρυδίκη στο δικαστήριο για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας που είχε κάνει».

Οπως είχε αναφέρει η κ. Μέτου λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της φίλης της, η Ευρυδίκη ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της και να μείνει στην Αθήνα. «Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη ήταν μιας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα. Ενδιαφερόταν για τα περιουσιακά και οικονομικά της και ζητούσε συμβουλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν, πράγμα δύσκολο σε μια κλειστή κοινωνία. Μου είχε κλείσει ραντεβού για δύο ημέρες μετά στην Αθήνα για να συναντηθούμε και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε με τις υποθέσεις της σε περίπτωση επικείμενης λύσης του γάμου της. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μια φίλη της, που θα τη φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς, όλα αυτά δεν μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Ολα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση. Περιμένω κι εγώ με αγωνία, όπως όλος ο ευρύτερος κύκλος της, να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα έλεγα να συνεχίσουν τις έρευνες όσο γίνεται πιο σοβαρά, προκειμένου να έχουμε μια απάντηση για το τι συμβαίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.