ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευρυτανία: Drones & δύτες «σαρώνουν» τη λίμνη Κρεμαστών για τη 48χρονη αγνοούμενη (φωτό & βίντεο)

Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε χειρόγραφο σημείωμα

Ευρυτανία: Drones & δύτες «σαρώνουν» τη λίμνη Κρεμαστών για τη 48χρονη αγνοούμενη (φωτό & βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 48χρονης στην Ευρυτανία, με την αγωνία των οικείων της να κορυφώνεται.

Στις έρευνες εντοπισμού της 48χρονης που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία συμμετέχουν εξειδικευμένες ομάδες από την 1η, 7η και 8η ΕΜΑΚ, ενώ έχουν επιστρατευτεί, δύτες, βάρκες και drones, που «σαρώνουν» όλη τη λίμνη Κρεμαστών.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) στην περιοχή της γέφυρας της Ταρτάνας στη δυτική Ευρυτανία.

Το αυτοκίνητό της έχει βρεθεί στο σημείο της γέφυρας, μετά την κινητοποίηση των αρχών από τον σύζυγό της και την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια στο Facebook από εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν κλειδωμένο, βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο και ένα χειρόγραφο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.