ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρυτανία: Τραγικός θάνατος 73χρονου – Έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας

Ευρυτανία: Τραγικός θάνατος 73χρονου – Έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Ένας 73χρονος συνταξιούχος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων μετά από γλίστρημα στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Ο 73χρονος συνταξιούχος όπως λένε οι συγχωριανοί του ήταν ένας από τους πιο φιλήσυχους και αγαπητούς κατοίκους, που ποτέ δεν είχε προστριβές με κανένα, αντίθετα είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο 73χρονος πήγε μαζί με τη σύζυγό του να φροντίσουν τα λίγα ζωντανά που έχουν σε ένα στάβλο. Ο άτυχος άνδρας, όπως κάνει πάντα, πήγε να πετάξει την κοπριά με το καροτσάκι. Όμως λόγω του παγετού γλίστρησε στο μονοπάτι και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων.

Η γυναίκα του κάλεσε αμέσως βοήθεια και έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες από το Καρπενήσι, ωστόσο όταν ανέσυραν τον 73χρονο ήταν ήδη νεκρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο απρόσμενος θάνατος του 73χρουνου δεν βύθισε στο πένθος μόνο τους δικούς ανθρώπους, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία του Μεγάλου Χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.