ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εύβοια: 65χρονος απατεώνας παρίστανε τον γιατρό και… φέσωσε ξενοδοχείο και εστιατόρια

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας

Εύβοια: 65χρονος απατεώνας παρίστανε τον γιατρό και… φέσωσε ξενοδοχείο και εστιατόρια

Ένα περιστατικό απάτης με πρωταγωνιστή έναν 65χρονο Έλληνα, έφερε στο φως έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, ύστερα από καταγγελίες επαγγελματιών στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο 65χρονος για το διάστημα από 14 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2023 που συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση, φέρεται να παρίστανε το γιατρό σε επαγγελματίες της περιοχής για να κάνει διακοπές τζάμπα!

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία επαγγελματία της περιοχής ότι άνδρας έφυγε από την επιχείρησή του χωρίς να πληρώσει.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 65χρονος παρίστανε το γιατρό και όταν έφτανε η ώρα να πληρώσει ισχυριζόταν ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του και ότι η τραπεζική του κάρτα δε δούλευε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο «φέσωσε» ένα ξενοδοχείο και τέσσερα εστιατόρια, μέχρι να αποκαλυφθεί η παράνομη δράση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.