ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εύβοια: 92χρονος οδηγός «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε λαϊκή – Έξι τραυματίες ανάμεσα τους ένα παιδί 3 ετών

Οι τραυματίες βρίσκονται στο κέντρο υγείας Αλιβερίου

Εύβοια: 92χρονος οδηγός «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε λαϊκή – Έξι τραυματίες ανάμεσα τους ένα παιδί 3 ετών

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια. 

Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος για άγνωστο λόγο μπούκαρε μέσα στην λαϊκή αγορά με αποτέλεσμα να παρασύρει πολίτες και να τραυματιστεί ένα παιδί τριών χρονών το οποίο μεταφέρεται στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

Γυναίκα από το Αλιβέρι που έκανε τα ψώνια της την ώρα εκείνη δήλωσε στο evima.gr: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία, να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα, έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή. Ο ηλικιωμένος παρέσυρε όποιον έβρισκε μπροστά, χωρίς να πατάει φρένο, και τραυμάτισε πέντε άτομα, μεταξύ αυτών ένα παιδάκι τριών χρονών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από την Αστυνομία, για να διαπιστωθεί αν ήταν μεθυσμένος.

Πρόκειται για ηλικιωμένο 92 ετών όπου για άγνωστο λόγο μπήκε στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή του Αλιβερίου και πατώντας στο γκάζι παρέσυρε πολίτες που βρισκόταν και έκαναν τα ψώνια τους.

Εκτός από το τρίχρονο παιδάκι έχουν τραυματιστεί και ακόμη πέντε άτομα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από την Αστυνομία, για να διαπιστωθεί αν ήταν μεθυσμένος. 23b25f1f-5652-4e2e-aa98-682695ceee76 628ba648-cc22-4717-b80e-bef0d427cd20 ee38bb5b-142b-46fe-a86a-1120f137af44

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
f7be216b-c7c5-42d7-8f89-ae1dff3266f6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.