Εύβοια: Αγριογούρουνο τραυμάτισε 28χρονο κυνηγό

Ο νεαρός αιμορραγούσε και έτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο

Εύβοια: Αγριογούρουνο τραυμάτισε 28χρονο κυνηγό

Ανεξέλεγκτη έχει γίνει πλέον η κατάσταση στη Νότια Εύβοια με την επέλαση των αγριογούρουνων.

Πριν από λίγες ημέρες ένας νεαρός κυνηγός κινδύνευσε όταν συνάντησε ένα κοπάδι με αγριογούρουνα.

Συγκεκριμένα, μία παρέα νεαρών το απόγευμα της Πέμπτης είχαν πάει για κυνήγι στα βουνά της Καρύστου, όταν είδαν από μακριά ένα κοπάδι αγριογούρουνα. Χωρίς να αντιδράσουν, ένα από αυτά επιτέθηκε σε έναν 28χρονο τον οποίο και τραυμάτισε στο αριστερό πόδι.

Ο νεαρός αιμορραγούσε και έτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν δύο ράμματα στο πόδι, καθώς ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ό,τι έδειχνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι της νότιας Εύβοιας βρίσκονται πλέον σε απόγνωση, καθώς τα ατυχήματα με αγριογούρουνα έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και παρόλες τις εκκλήσεις για μέριμνα από την Πολιτεία δεν έχουν εισακουστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.