ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Αλλοδαποί θα διακινούσαν έξι κιλά κάνναβης

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στους δυο άνδρες

Εύβοια: Αλλοδαποί θα διακινούσαν έξι κιλά κάνναβης

Ενέδρα στήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Χαλκίδα το απόγευμα της Παρασκευής σε δύο αλλοδαπούς, έναν 32χρονο και έναν 27χρονο για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι κάνουν συστηματική διακίνηση ναρκωτικών κι έτσι εγκλωβίστηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο που οδήγησε στην σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 700 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 265 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία τους, όπου κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Όπως εξακριβώθηκε, ένας από τους δράστες, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, βρίσκεται παράνομα στη χώρα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Έπιασαν οδηγό με ναρκωτικά

Άλλο ένα μπλόκο που έστησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιόνια Οδό, οδήγησε στην σύλληψη ενός οδηγού για ναρκωτικά, τη νύχτα της Παρασκευής. Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 40χρονος, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του συσκευασίες με συνολικά 31,1 γραμμάρια αποξηραμένης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα, στην κατοικία του οποίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς βρήκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41,5 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.