ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύβοια: Νεκρός 23χρονος που γλίστρησε στην μπανιέρα του

Ο άτυχος νέος κατέληξε πριν λίγες μέρες

Εύβοια: Νεκρός 23χρονος που γλίστρησε στην μπανιέρα του

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια, καθώς ένας 23χρονος σκοτώθηκε ενώ έκανε μπάνιο. 

Όπως αναφέρει το evima.gr ο νεαρός θέλησε να κάνει μπάνιο ωστόσο φέρεται να γλίστρησε στην μπανιέρα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του άτυχου νέου, ο οποίος και τον εντόπισε σε λίμνη αίματος στο μπάνιο, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί σε νοσοκομείο των Αθηνών καθώς η κρισιμότητα του περιστατικού είχε ως αποτέλεσμα η μεταφορά του στην πρωτεύουσα να κριθεί επιβεβλημένη.

Το άτυχο παιδί εισήχθη για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και έδωσε μάχη για την ζωή του για έναν μήνα μην καταφέρνοντας όμως δυστυχώς να βγει νικητής.

Ο άτυχος νέος κατέληξε πριν λίγες μέρες βυθίζοντας την οικογένεια του αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία σε θρήνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.