
Ένας 60χρονος άνδρας συνελήφθη για την φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Αλιβέρι στην Εύβοια.
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από αλωνιστική μηχανή σε χωράφι δίπλα από κτήμα με ελιές. Έχει συλληφθεί ήδη ο χειριστής 60 ετών, ο οποίος αποδέχθηκε την πράξη του.
Σημειώνεται πως καλύτερη δείχνει να είναι η εικόνα στο μέτωπο της πυρκαγιάς.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και επιχειρούν πλέον 48 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.