ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Συνελήφθη 64χρονος που πυροβόλησε σκύλο στο κεφάλι

Ο δράστης, που κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία

Εύβοια: Συνελήφθη 64χρονος που πυροβόλησε σκύλο στο κεφάλι

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Διρφύων- Μεσσαπίων ο δράστης της κτηνωδίας που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν βρέθηκε στο ποτάμι του χωριού ένας σκύλος ο οποίος είχε θανατωθεί με εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι.

Πρόκειται για έναν 64χρονο κάτοικο της κοινότητας Μακρυκάπα, ο οποίος συνελήφθη το ίδιο απόγευμα και στην κατοχή του κατασχέθηκε το όπλο με το οποίο εκτέλεσε το άτυχο ζώο. Ο 64χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χαλκίδας όπου του ασκήθηκε δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς που, εκτός από κάθειρξη, επισύρει και χρηματική ποινή ως 500 ημερήσιες μονάδες ύψους 50 ως 100 ευρώ η καθεμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης, που κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Το νεκρό σκυλάκι είχαν βρει τυχαία κάτοικοι της περιοχής λίγο μετά την θανάτωσή του και είχαν ειδοποιήσει αστυνομικούς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι είχε βληθεί στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.