ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Συνελήφθη αλλοδαπός που στον κινητήρα του αυτοκινήτου του έκρυβε κάνναβη

Τα ναρκωτικά βρίσκονταν σε αυτοσχέδια κρύπτη μέσα στο κουτί του φίλτρου αέρος

Εύβοια: Συνελήφθη αλλοδαπός που στον κινητήρα του αυτοκινήτου του έκρυβε κάνναβη

Κυριολεκτικά… φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ιστιαίας το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός αλλοδαπού, όταν το εγκλώβισαν το βράδυ αργά της Κυριακής σε μια περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών που είχαν ότι διακινεί ναρκωτικά.

Αφού έκαναν… βίδες το ύποπτο όχημα, κατάφεραν να εντοπίσουν την αυτοσχέδια κρύπτη μέσα στο κουτί του φίλτρου αέρος στον κινητήρα του, όπου ανακάλυψαν κρυμμένη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 111,30 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το αυτοκίνητο που ο αλλοδαπός κινούσε χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ο οδηγός συνελήφθη, προσήχθη για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόκρυψη και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Evoia-kannabi-kinitiras
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.