ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φάκελος με ύποπτη σκόνη με προορισμό την πρεσβεία του Ισραήλ

Δείτε εικόνες από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Φάκελος με ύποπτη σκόνη με προορισμό την πρεσβεία του Ισραήλ

Η επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι, ο οποίος είχε ως προορισμό την πρεσβεία του Ισραήλ, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (8/12).

Στις 12.22 σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛΑΣ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο που πήγε να παραλάβει έναν φάκελο με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, είδε σκόνη μέσα σε αυτόν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου.

Αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου, ο οποίος παραδόθηκε στον ΕΟΔΥ. Στο σημείο μετέβησαν 13 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.