ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φάληρο: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού – Προσπάθησε να εισβάλλει στο ΙΧ της

Μπροστά στην ενός έτους κόρη της

Φάληρο: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού – Προσπάθησε να εισβάλλει στο ΙΧ της

Μια νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, βγαίνει στο φως.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα, όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, παρολίγο να πέσει θύμα βιασμού κοντά στο σημείο όπου όπου η 34χρονη κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον άνδρα με το τατουάζ.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι μερικούς μήνες πριν δέχθηκε επίθεση από άνδρα που προσπάθησε να εισβάλλει στο αυτοκίνητό της.

Μάλιστα, ο αδίστακτος βιαστής ή αλλιώς ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να εκτελέση τις αρρωστημένες του πράξεις, δεν υπολόγισε ούτε το ενός έτους παιδάκι που είχε μαζί της η γυναίκα.

Ζητούσε ελεημοσύνη στα σκαλιά της εκκλησίας -Την ακολούθησε και προσπάθησε να εισβάλλει στο ΙΧ

Όπως είπε βρισκόταν με την κόρη της, στην Εκκλησία της Αγίας Κυριακής και στα σκαλιά του Ιερού Ναού ήταν ένας άνδρας που ζητούσε ελεημοσύνη.

Ωστόσο, η «περίεργη» συμπεριφορά του άνδρα την έκανε να τρέξει στο αυτοκίνητό της και να βάλει αμέσως τις ασφάλειες. Ωστόσο μέχρι να εκκινήσει το ΙΧ της, εκείνος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού μανιωδώς.

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της και την ψυχραιμία της κατάφερε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της και έφυγε, ενώ αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η περιγραφή για τα χαρακτηριστικά του άνδρα μοίαζουν με τις περιγραφές που έχουν δώσει τόσο η 34χρονη που κακοποιήθηκε όσο και η γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να βιάσει λίγες ώρες νωρίτερα, εισβάλλοντας στο ΙΧ της.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή -Πώς γλίτωσε η δεύτερη γυναίκα

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή με το τατουάζ», ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος μίας 34χρονης, που περίμενε στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Λίγο νωρίτερα από τον φρικτό βιασμό της κοπέλας, στη Λεωφόρο Αμφιθέας, ο «δράκος» είχε επιχειρήσει και πάλι να βιάσει μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παρολίγο θύματος βιασμού, εκείνη περίμενε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι και ο βιαστής βρήκε την ευκαιρία να εισβάλλει σε αυτό, απειλώντας την με μαχαίρι, πίσω από τη θέση του συνοδηγού, ωστέ να πάει σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο, η γυναίκα είχε άμεση αντίδραση και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από ένα 24ωρο κατάστημα εστίασης στη Λεωφόρο Αμφιθέας, όπου σταματά μπροστά στην είσοδο, πατάει κόρνα και φωνάζει βοήθεια προκειμένου να βγουν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα.

Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος έχει μπει στο πίσω κάθισμα, φεύγει έντρομος με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, πριν «χτυπήσει» ξανά γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

Η νεαρή γυναίκα κατεβαίνει από το όχημά της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησιάζουν προς το μέρος της, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Εκεί τους εξηγεί τι είχε συμβεί, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε.

Στη δημοσιότητα έρχονται και βίντεο-ντοκουμέντα που δείχνουν τον βιαστή στο Παλαιό Φάληρο να τρέχει να ξεφύγει, καθώς τα όσα αποτρόπαια έκανε θα προκαλούσαν την κινητοποίηση των Αρχών.

Ο βιαστής ζήτησε από την 34χρονη τον αριθμό του κινητού της, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει

Υπενθυμίζεται ότι εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του αδίστακτου βιαστή έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) η 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο. Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε ότι περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της Ποσειδώνος για να πάει στη δουλειά της, όταν ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος.

Ο δράστης, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο βιαστής, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος τη ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η κοπέλα, έντρομη, έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεψε στη στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια, γιατί ντράπηκε, όπως είπε στους αστυνομικούς. Ο βιαστής την ακολούθησε και ζήτησε τον αριθμό του κινητού της, αλλά όταν εκείνη αρνήθηκε, την απείλησε.

«Μετά με άφησε να φύγω. Πήγα εκεί που ήμουν ξανά (στη στάση) και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον ήξερα προσωπικά και ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι, αν μιλήσω, θα με σκοτώσει», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο άνδρας ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά, κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 μ. ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν, το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.