ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φαράγγι της Αράδαινας: Αυτοκτονία ο θάνατος του 43χρονου

Οι αστυνομικοί κατά την αυτοψία στη γύρω περιοχή εντόπισαν ένα όχημα που έφερε πινακίδες τελωνείου

Φαράγγι της Αράδαινας: Αυτοκτονία ο θάνατος του 43χρονου

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του άνδρα που εντοπίστηκε κάτω από τη μεταλλική γέφυρα στο Φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά.

Πρόκειται για 43χρονο Ελληνοκαναδό που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Κρήτη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, τον άτυχο άνδρα είχαν δει κάτοικοι της περιοχής στις 29 Ιανουαρίου.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης (31/1) όταν τουρίστας ειδοποίησε τις Αρχές πως άνδρας βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από τη μεταλλική γέφυρα στο Φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής και ξεκίνησαν επιχείρηση εντοπισμού που ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα.

Οι αστυνομικοί κατά την αυτοψία στη γύρω περιοχή εντόπισαν ένα όχημα που έφερε πινακίδες τελωνείου και μέσα βρέθηκαν τα προσωπικά είδη του 43χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.