ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φάρσα -γενικώς- η δήθεν βόμβα στην πτήση της Ryanair

Πάλι τερατολογούσαν τα ΜΜΕ - πλην pronews.gr

Φάρσα -γενικώς- η δήθεν βόμβα στην πτήση της Ryanair

Έληξε το συμβάν με το επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair που εκτελούσε πτήση από το Κατοβίτσε Πολωνίας προς την Αθήνα με συνολικά 190 επιβαίνοντες, ανάμεσά του και το πλήρωμα.

Λίγο πριν φτάσει και συγκεκριμένα στις 17:10, ο πιλότος ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου για ύπαρξη βόμβας, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι απειλή προς την εταιρεία ή από επιβάτη. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο και το αεροσκάφος που ήταν να προσγειωθεί στο “Ελ. Βενιζέλος” στις 17:25, προσγειώθηκε με 10 λεπτά καθυστέρηση συνοδευόμενο από μαχητικά αεροσκάφη.

Στο αεροδρόμιο το αεροσκάφος μεταφέρθηκε σε ασφαλή τομέα και απομόνωση, αποκλείστηκε ο γύρω χώρος και κατακλύστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας, κομάντο της ΕΚΑΜ και άντρες Πυροσβεστικής που τέθηκαν σε επιφυλακή.

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν ένας-ένας και ελέγχθηκαν όπως στη συνέχεια από πυροτεχνουργούς και ομάδες των K-9 και το αεροσκάφος της Ryanair με αρνητικά αποτελέσματα και έτσι το συμβάν θεωρείται πλέον λήξαν.

Όπως κατέθεσε στους Έλληνες αστυνομικούς ο πιλότος την ενημέρωση για ύπαρξη βόμβας την έλαβε την στιγμή που περνούσε από το FIR Σκοπίων, από τον Πύργο Ελέγχου των Σκοπίων, δίχως να είναι σε θέση να εξηγήσει αν αυτό ήταν πληροφορία των τοπικών Αρχών ή τηλεφώνημα στις Αρχές των Σκοπίων που αποδείχτηκε φάρσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.