ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φλώρινα: Επιβεβαιώνει τον βιασμό της 12χρονης η ιατροδικαστική εξέταση

Είχε καταγγείλει τον πατέρα της

Φλώρινα: Επιβεβαιώνει τον βιασμό της 12χρονης η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φλώρινας, μετά την αποκάλυψη ότι μία 12χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρας της, στο Αμύνταιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την καταγγελία της 12χρονης μαθήτριας στη Φλώρινα, επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κοζάνη. Πλέον, αναμένεται το πόρισμα από τις εξετάσεις DNA προκειμένου να αποδειχτεί ότι ο 35χρονος πατέρας της ήταν αυτός που την βίαζε επανειλημμένα. Στη συνέχεια η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι καθηγητές της 12χρονης στη Φλώρινα είχαν παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα οι καθηγητές της 12χρονης παρατήρησαν την αλλαγή της συμπεριφοράς της στο σχολείο και την προσέγγισαν προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί. Το κορίτσι τους εκμυστηρεύτηκε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα. Πλέον το κορίτσι έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.