Φωκίδα¨Δύο νεκροί από θανατηφόρο τροχαίο στην Ιτέας-Ναύπακτου

Καλά στην υγεία της είναι η οδηγός του ενός οχήματος που ενεπλάκη στη σύγκρουση

Φωκίδα¨Δύο νεκροί από θανατηφόρο τροχαίο στην Ιτέας-Ναύπακτου

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ΙΧ οχήματα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, κοντά στη Βίδαβη.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων, με καταγωγή από τη Φωκίδα, και μία γυναίκα συνεπιβάτης του ίδιου οχήματος, με καταγωγή από Βοιωτία.

Αντίθετα, καλά στην υγεία της είναι η οδηγός του έτερου οχήματος της σύγκρουσης. fokida_troxaio

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής για τον αναγκαίο απεγκλωβισμό, της τροχαίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.