ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φωκίδα: Σήμερα η κηδεία του άτυχου 40χρονου που έχασε τη ζωή του στα μεταλλεία βωξίτη

Ο 40χρονος είχε παντρευτεί πρόσφατα και είχε αποκτήσει μια κόρη

Φωκίδα: Σήμερα η κηδεία του άτυχου 40χρονου που έχασε τη ζωή του στα μεταλλεία βωξίτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λαμία για τον άτυχο 40χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του μέσα στα μεταλλεία βωξίτη, η κηδεία του οποίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα (6/10) στις 17:00 στην περιοχή Νέα Άμπλιανη.

Ο Κωστής Αργύρης είναι ο άτυχος άνδρας που η μοίρα του έπαιξε τραγικό παιχνίδι μέσα στα μεταλλεία της Λαμίας.

Ο 40χρονος είχε παντρευτεί πρόσφατα και είχε αποκτήσει μια κόρη και όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για τον πρόσχαρο χαρακτήρα του, το ότι ήταν ένας άνθρωπος έξω καρδιά, πρόσχαρος, ευγενικός, δοτικός, η ψυχή της παρέας και ιδιαίτερα αγαπητός.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι κατέρρευσε η στοά μέσα στα μεταλλεία, τελικά η εταιρεία αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της ότι ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από την πτώση ασβεστολιθικού βράχου ενώ τονίζει ότι δεν υπήρχαν άλλοι εγκλωβισμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.