ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φολέγανδρος: Ζήτησαν 10.000 ευρώ από 41χρονο για να μην δημοσιοποιήσουν ερωτικό του βίντεο στο διαδίκτυο

Οι δράστες απαιτούν να τους δίνει όλο και μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για να μην δημοσιοποιήσουν τα βίντεο στα social media

Φολέγανδρος: Ζήτησαν 10.000 ευρώ από 41χρονο για να μην δημοσιοποιήσουν ερωτικό του βίντεο στο διαδίκτυο

Εκβιαστές βρήκαν τα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου ενός 41χρονου από τη Φολέγανδρο και απαίτησαν να τους δίνει όλο και μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για να μην τα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θύμα την «πάτησε» στις 3 Αυγούστου, όταν έκανε αποδεκτό ένα αίτημα φιλίας που του έστειλε στο facebook ένας με γυναικείο προφίλ. Την επόμενη ημέρα κιόλας, «πάγωσε» όταν δέχθηκε μήνυμα από άγνωστο ο οποίος είχε στην διάθεσή του το ερωτικό βίντεο και του ζήτησε να καταθέσει 1.000 ευρώ για να μην το αναρτήσει δημόσια στο facebook και το youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 41χρονος κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα 500 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης, όμως όταν εκείνος είδε ότι ανταποκρίθηκε κατάλαβε ότι μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα! Έτσι, του έστειλε από το ίδιο προφίλ μήνυμα με το οποίο ζητούσε… 10.000 ευρώ! Το θύμα βρέθηκε σε απόγνωση και, μην έχοντας τόσα χρήματα, κατέφυγε στην Αστυνομία που ερευνά για να ανακαλύψει τον εκβιαστή από τα ψηφιακά του ίχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.