ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φονική ληστεία στο Κιλκίς: Πακιστανοί σκότωσαν ένα ομοεθνή τους και τραυμάτισαν άλλους δύο

ΕΛ.ΑΣ: Δεν συντρέχουν λόγοι για απέλαση των δραστών

Φονική ληστεία στο Κιλκίς: Πακιστανοί  σκότωσαν ένα ομοεθνή τους και τραυμάτισαν άλλους δύο

Φονική ληστεία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, όλοι υπήκοοι Πακιστάν, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών για εμπλοκή στο συμβάν.

Πρόκειται για τρεις άνδρες από το Αφγανιστάν κι έναν από τη Συρία (αντιστοίχως 20, 23, 36 και 18 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κιλκίς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τετραμελής ομάδα Πακιστανών που κινούνταν με τα πόδια στην περιοχή του Μικρόκαστρου δέχθηκε επίθεση με ξύλινα ρόπαλα και χρήση σωματικής βίας από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων. Αφού αφαίρεσαν 200 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δράστες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τα θύματά τους αιμόφυρτα στο σημείο.

Οι νεαροί Πακιστανοί διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου ένας εξ αυτών – ηλικίας 23 ετών – υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα, εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Παιονίας ξεκίνησαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών. Κατά πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες, ενώ από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκαν έντεκα αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών φαίνεται να ήταν η ληστεία. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι παθόντες κινούνταν στην περιοχή, αναζητώντας τρόπους να φύγουν από την Ελλάδα μέσω των βόρειων συνόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.