ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτογραφίες-ντοκουμέντo: Οι τελευταίες στιγμές του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή μπροστά από το περίπτερο

Μέσα σε 10 λεπτά από την δολοφονική επίθεση, ο Μ.Κατσουρής έπεσε νεκρός

Φωτογραφίες-ντοκουμέντo: Οι τελευταίες στιγμές του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή μπροστά από το περίπτερο

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα από το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου όπου ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής έπεσε νεκρός μετά την δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν έξω από την OPAP Arena Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μαζί με Έλληνες χούλιγκαν του ΠΑΟ.

Στις εικόνες από το υλικό που έχουν συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης να βρίσκεται μπροστά από περίπτερο όπου έφτασε αιμόφυρτος κρατώντας το κράνος του στα χέρια.

Εκεί βρίσκεται και ένα άλλο άτομο το οποίο φαίνεται να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ καταρρέει. Λίγες στιγμές νωρίτερα οι χούλιγκαν τον είχαν μαχαιρώσει στο χέρι, στο πήχη. Ο Μιχάλης χάνει τόσο αίμα που δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιος και φεύγει από τη ζωή.

Οι τελευταίες στιγμές του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται ο Μιχάλης Κατσουρής, κατά τις 23:08, να προχωρά τραυματισμένος μπροστά από περίπτερο. Δέκα λεπτά αργότερα, άγνωστο άτομο εμφανίζεται να βοηθά τον Μιχάλη Κατσουρή. Προσπαθεί να τον συγκρατήσει όρθιο καθώς εκείνος δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία του λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Τρία λεπτά αργότερα, στις 23:21, ο Μιχάλης Κατσουρής είναι ξαπλωμένος μπροστά από το περίπτερο και άγνωστα άτομα προσπαθούν να τον βοηθήσουν:

Σε άλλο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές φαίνονται οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις 23:05 κινούνται άτομα της ΑΕΚ προς το σημείο όπου ακολούθησε η πρώτη συμπλοκή:

Σε άλλο καρέ, στις 23:08, φαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ να οπισθοχωρούν. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε αυτό το πλήθος βρίσκεται και ο Μιχάλης Κατσουρής.

Από τις 23:08 μέχρι και τις 23:21, η ίδια κάμερα δείχνει εκατέρωθεν ρίψεις αντικειμένων και συμπλοκές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.